Iți dorești o creștere rapidă? Fără automatizare e greu să reușești. Probabil nu ai folosit tehnolgia chatbot!  Implementează soluții chatbot și vei avea 10 pași înaintea competiției.

AI Chatbot

BotWizards, este agenția de marketing digital specializată în roboți de chat și inteligență artificială

Suntem una dintre agențiile digitale cu cea mai rapidă creștere din București și lucrăm cu colaboratori din mai multe țări care vin din diferite domenii și au experiențe diferite ce pot fi folosite spre avantajul clienților noștri.

Misiunea noastră este să creștem brand-ul client-ului nostru 10x.

Înțelegem nevoile clienților în profunzime și definim planuri strategice ce duc la bun sfârșit printr-o execuție robustă și rapidă pentru a ajunge la rezultatul dorit de client.


Chat-ul Live și automatizările prin chatbot, cresc exponențial rata de conversie și implicit vânzările

În trecut, în marketing-ul tradițional companiile publicau simple reclame pentru atragerea clienților ce determinau cititorii să apeleze un anumit număr de telefon sau să acceseze un anumit site.

Astăzi, lucrurile s-au schimbat și marketingul conversațional automatizat prin chatbot stabilește noi standarde ce îmbunătățesc radical eforturile de marketing ale afacerii tale.

CLICK aici pentru a afla cum a evoluat tehnologia și care sunt avantajele curente
Clienții potențiali intrau în contact cu agenții de vânzări. Fiecare apel telefonic ținea un agent ocupat după care Internet-ul a apărut și ne-a oferit ceea ce numim un website.

Acum toți clienții vizitează un website înainte de a vorbi cu cineva de la vânzări din cadrul companiei.

Ne așteptăm ca site-ul să facă toată treaba grea pentru noi. În final, aceasta este opțiunea ce mai ieftină de a vinde fără să angajăm personal, nu-i asa?

Nu întotdeauna... statisticile arata că în medie doar 2% din vizitatorii unui site cumpără sau măcar adresează o întrebare. Din această cauză, companiile pierd mulți bani prin marketing ineficient...

Exemplu: Din 1000 de vizitatori ce intră pe site-ul tău, 20 vor întreba, interacționa sau cumpăra ceva. Site-urile neoptimizate vor converti în clienți doar 2% dintre vizitatori. Este trist!

... dar stai, lucrurile nu trebuie să rămână așa și pentru asta, avem soluția.

Roboții de chat (chatbots) sunt foarte potriviți pentru a rezolva această problemă.

Oameni în general doresc să comunice cu cineva pentru a obține informații adiționale sau pentru a primi suport în plasarea unei comenzi.

Prin chat LIVE și/sau chatboți, companiile nu mai au nevoie să testeze versiuni multiple de site pentru a descoperi care dintre acestea este mai bună. Aceste tactici sunt învechide, consumă timp și resurse financiare.

Roboții de chat vor genera de 4 până la 8 ori mai multe contacte decât orice alt tip de formular pe care-l ai pe site!

Când echipa ta este online, live chat-ul te va ajuta să capturezi între 10 și 50% dintre vizitatorii zilnici și oamenii vor dori să comunice cu agenții sau roboții tăi atât timp cât primesc o invitație pentru a face acest lucru. De asemenea vor înțelege că pot folosi acest sistem pentru a primi răspunsurile de care au nevoie în timp real și se vor obișnui cu el.

Gândește-te câți clienți ai pierdut în trecut pentru că nu ai fost acolo să răspunzi unei întrebări atunci cand aveau nevoie de un răspuns? Cu toții am pățit asta...

În mod normal, o treime din cei care intră în contact, doresc să cumpere sau să se aboneze la ceva oferit de compania ta pe site, Facebook, Instagram, WhatsApp sau Telegram și roboții de chat te vor ajuta să închei procesul de vânzare în mod automatizat.

Aceștia funcționează pentru site-ul tău, pentru profilele și paginile tale de social media dar și pentru WhatsApp și Telegram.

Imaginează-ți cum ar fi să ai 1000 de apeluri / email-uri într-un minut și doar 10 agenți. Oamenii ar aștepta enorm de mult timp pentru a fi în contact.

Cu roboții de chat poți răspunde unui număr nelimitat de clienți în timp real și unele procese putând fi finalizate în totalitate, altle între 50% și 70% după care va fi nevoie de decizia factorului uman din companie pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la rezolvare. 

Cel mai important lucru fiind că acel client a fost preluat și liniștit cu privire la problema lui.

Dacă ceea ce ți-am prezentat sună bine pentru tine și vrei să îmbunătățești rata de conversie a site-ului și a canalelor social media, apasă butonul de mai jos pentru a indetifica ce tip de chatbot se potrivește afacerii tale.
AFLĂ CÂT ȘI DACĂ UN CHATBOT ESTE FOLOSITOR PENTRU AFACEREA TA

Ce spun clienții noștri

"Un mod eficient prin care clienții pot adresa întrebări despre serviciile oferite și prin care pot cere detalii sau intra în legătură directă cu administratorul site-ului"
Alina
Agruo

Tipuri de chatboți

Roboții de chat sunt foarte folositori când nu ai suficient timp sau oameni
pentru a rezolva multiple activități repetative

Roboți de suport

Asigură suport în tim preal bazat pe un set de întrebări predefinite și redirecționează cazurile către agenții de suport atunci când este necesar

Roboți de eCommerce

Încurajează vizitatorii să cumpere oferindu-le reduceri direct sau prin cupoane. Colectează datele potențialilor clienți. Sugerează produse alternative. Procesează comenzi direct prin roboți.

Live Chat

Facilitează contactul direct cu client-ul prin site, fiind o metodă bună de a ajuta clientul să ia o decizie sau pentru a explica funcționalități ale produselor și serviciilor în timp real
CITEȘTE MAI MULT DESPRE TIPURILE DE ROBOȚI
Chatbot

Ai nevoie de ajutor?

Asistentul nostru virtual te va ajuta să vezi cum funcționează un chatbot și te va pune în legătură cu noi. Click pe el!
BotWizards este un brand PYXAGE SRL, Liviu Rebreanu Nr.5, București, J40/7622/2021, CUI 44186089
Termeni și Condiții
userscartbubble