Întrebări Frecvente

Acestea sunt cele mai frecvente întrebări pe care clienții noștri le au

De ce trebuie să instalez un chabot pe site-ul meu?

Instalarea unui chatbot pe site este cea mai eficientă metodă de a crește vânzările și lista de potențiali clienți. Va fi disponibil 24/7 pentru a pune la dispoziție informații, pentru a colecta detalii sau sugera produsele și serviciile tale vizitatorilor.

Pentru ce tipuri de afaceri este potrivit un chatbot?

Chatboții au dovedit a fi de folos pentru orice tip de afacere care are nevoie de ajutor în interacțiunea cu clientul și partenerii de afaceri dar și pentru interacțiunea cu personalul intern.

Sunt folosiți în diferite domenii precum:

- Vânzări și închirieri auto
- Service auto
- Turism
- Ospitalitate
- Servicii personale
- Imobiliare
- Medical
și multe alte domenii...

Care sunt avantajele principale?

Un chatbot va acționa ca un asistent virtual ce de multe ori poate înlocui un angajat sau prelua o mare parte din acțiunile repetative pe care acesta le executa zi de zi:

- programează întâlniri online și în persoană
- oferă informații despre anumite produse și servicii
- redirecționează clienții spre anumite pagini ale site-ului
- prezintă coduri de discont clienților
- reamintește clienților despre o anumita ofertă
- reamintește clienților despre anumite produse uitate în coșul de cumpărături
- este disponibil în afara orelor de program

și multe alte diferite avantaje de la caz la caz

Ce tipuri de chatboți puteți implementa?

Putem configura și implementa o multitudine de tipuri de chatboți care pot executa lucruri generale sau specifice pentru site-uri, social media, Telegram și WhatsApp

Cele mai frecvente tipuri de chatboți:
- suport
- ecommerce
- programări online / în persoană
- generare potențiali clienți
- training

Cât durează să implementați un chatbot?

Timpul de configurare și implementare al unui chatbot depinde de cerințele companiei. Vom discuta împreună toate acțiunile pe care chatbot-ul va trebui să le execute și în funcție de complexitate, poate dura de la o zi până la câteva săptămâni.

Exemplu: Pentru un magazin online care în principiu are nevoie de 3 chatboți (1 pe site, 1 pe Facebook, 1 pe Instagram) și fiecare chatbot are mai multe ramuri conversaționale, timpul de configurare și implementare este în jur de o săptămână.

Unde sunt găzduiți chatboții?

Roboții sunt găzduiți pe serverele partenerilor noștri ManyChat, Chat-Bot.ro și Continually și rulează în siguranță pe cloud-urile lor private, iar instalarea lor presupune integrarea unor simple linii de cod în site-ul tău sau atașarea lor conturile social media prin integrare directă asigurată de partenerii noștri și Facebook / Instagram.

Ești gata să începi?

Vei îmbunătăți experienta vizitatorului, modul în care colectezi date și vei ajuta echipa ta să reducă semnificativ timpul de răspuns
Vorbește cu noi!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram